Ingrediente
- pentru aluat:
- 1 plic drojdie uscată
- aprox 700 g făină
- 3 linguri ulei
- 2 pahare apă calduţă
- 1 linguriţă sare
- oregano
- 6 cârnaţi cabanos
- Puţin kaizer sau bacon
- 150 g caşcaval ras
- 1 ou pentru uns
Mod de preparare
Se amestecă mai întâi drojdia uscată cu puţină făină, se adaugă apa, sarea, uleiul, apoi făină câtă cere aluatul. Se frământă până se obţine un aluat consistent, dar elastic, nu vârtos.
Se întinde aluatul în foaie potrivită ca grosime, se taie în dreptunghiuri mai mari, care se crestează pe margini.
Se presară pe fiecare bucată de aluat puţin caşcaval ras, apoi cârnaţii tăiaţi în rondele subţiri, iar kaizerul în bucăţele mici. Se împăturesc, se ung cu ou şi se aşază într-o tavă cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit, până se rumenesc.
Timp total: aprox 1h.
Porţii: 12.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/06/carnaciori-in-aluat-de-pizza.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori in aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|