Aperitiv carnaciori in aluat de pizza

Postat de ancutsa in Pizza
13 Iun 2018 | 5107 vizualizari
Aperitiv carnaciori in aluat de pizza

Pentru că ai mei au fost încântaţi de cârnăciorii în aluat foietaj pe care i-am pregătit data trecută, am decis să refac reţeta, de data aceasta, cu aluat de pizza (pentru că mi-a rămas aluat de la o pizza făcută ieri). Am mai adăugat caşcaval ras în interior şi puţin kaizer (sau bacon). Astfel că vă las mai jos cantităţile pentru un aluat întreg, adică aşa cum l-am pregătit eu pentru pizza + aluatul rămas pentru cârnăciori. De aceea, dacă eu am folosit 3 cârnaţi cabanos, voi veţi avea nevoie de 6. "Picnicul bucatarasilor"

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 1 plic drojdie uscată
  • aprox 700 g făină
  • 3 linguri ulei
  • 2 pahare apă calduţă
  • 1 linguriţă sare
  • oregano
  • 6 cârnaţi cabanos
  • Puţin kaizer sau bacon
  • 150 g caşcaval ras
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

 

 

Se amestecă mai întâi drojdia uscată cu puţină făină, se adaugă apa, sarea, uleiul, apoi făină câtă cere aluatul. Se frământă până se obţine un aluat consistent, dar elastic, nu vârtos.

Se întinde aluatul în foaie potrivită ca grosime, se taie în dreptunghiuri mai mari, care se crestează pe margini.

Se presară pe fiecare bucată de aluat puţin caşcaval ras, apoi cârnaţii tăiaţi în rondele subţiri, iar kaizerul în bucăţele mici. Se împăturesc, se ung cu ou şi se aşază într-o tavă cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit, până se rumenesc.

 

Timp total: aprox 1h.

Porţii: 12.

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/06/carnaciori-in-aluat-de-pizza.html

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori in aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pizza in vasul Zepter

Postat de camelia75

Pizza in vasul Zepter

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati...

Citeste continuarea

Focaccine cu branza

Postat de simona72

Focaccine cu branza

Pentru aluat: l-am facut la masina de paine, iar pentru asta am folosit o branza proaspata de vaci, facuta in casa, cu cateva minute inainte scursa de zer. Am pus branza in cuva masinii, am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2018, 15:32
Foarte gustoși!
la 13.06.2018, 16:01
Multumesc mult, Rodica!
la 13.06.2018, 16:22
la 13.06.2018, 16:24
Buni!
la 13.06.2018, 16:27

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking