Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre
Postat de panacris
Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareLaptele se pune intr-o oala incapatoare, punem pe foc sa se incalzeasca (avem grija sa nu fiarba), oprim focul si adaugam 1 plic de cheag. Amestecam cu lingura cca. 3-4 minute, dupa care lasam se inchege.cca 10-15 min. Amestecam din nou, dupa care rasturnam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga bine. Zerul (2-3 kg) pe care il lasa branza, il adaugam intr-o cratita, adaugam 2-3 linguri sare, amestecam bine si adaugam casul taiat in 4 bucati. Dam cratita la frigider (inainte sa servim casul, il scoatem cu 10 minute inainte pentru a se scurge de zer). Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cas din lapte de vaca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
Postat de panacris
Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...
Citeste continuareaPostat de simonacallas
Am pus în blender ouăle, brânza, uleiul, făina şi le-am mixat bine, până când am obţinut un amestec omogen şi cremos, de consistenţă asemănătoare cu aluatul de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|