Ingrediente
- 8 linguri pilaf
- 1-2 catei usturoi
- pesmet
- 2 oua
- 200 gr faina
- sare, piper, nucsoara
- 50 gr cascaval ras
- 1 felie cascaval pt pus in interior
- ulei pt prajit
Mod de preparare
Intotdeauna, cand gatesc pilaf, fac si cateva chiftelute de orez.
Din pilaful racit iau cateva linguri de orez (cam o lingura la o chiftea), adaug 1-2 catei de usturoi, sare, piper, nucsoara, 1 ou, cascaval ras si putina faina cat sa lege si formez chiftele, bag in mijloc putin cascaval sau branza (optional).
Guguloaiele astfel formate le dau prin ou, faina si pesmet si le prajesc in ulei incins. Uneori, cand nu am chef, nu le mai panirez, le pun cu lingura direct in ulei incins. Sunt bune si asa, dar bestiale sunt panirate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|