Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
14 Mar 2021 | 1773 vizualizari
Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert, dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html

Ingrediente

  • 2 pastarnaci frumoși
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de parmezan
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 2 linguri. brânză de vaci
  • semințe de chimen
  • 2 linguri. faina de migdale
  • sare, piper
  • 2 linguri de ulei de cocos

Mod de preparare

Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.

Dați-le pe razatoarea cea mare.
Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.

Se amestecă totul, se adaugă faina de  migdale. 

Condimentăm: sare și piper.

Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.

Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.

Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.

Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.


Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarte cu ton si oua

Postat de rocsi_1612

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella o taiem cubulete. Tonul il scurgem de sucul propriu si il facem bucatele cu...

Citeste continuarea

Evantai cu legume si branzeturi

Postat de merisor67

Evantai cu legume si branzeturi

Incepem cu cartoful si dovlecelul pe care le preparam separat. Curatam cartoful de coaja, il spalam si il feliem in rondele, apoi prajim rondelele in ulei de masline cateva minute, pe o parte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2021, 21:08
Cred ca sunt gustoase!
la 14.03.2021, 21:41
la 14.03.2021, 22:32
la 14.03.2021, 23:00
Interesanta combinatie !!!
la 14.03.2021, 23:03

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking