Ingrediente
- 2 pastarnaci frumoși
- 1 morcov
- 2 oua
- 2 linguri bune de parmezan
- 2 linguri de cascaval ras
- 2 linguri. brânză de vaci
- semințe de chimen
- 2 linguri. faina de migdale
- sare, piper
- 2 linguri de ulei de cocos
Mod de preparare
Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.
Dați-le pe razatoarea cea mare.
Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.
Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.
Condimentăm: sare și piper.
Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.
Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.
Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.
Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|