Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
14 Mar 2021 | 1773 vizualizari
Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert, dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html

Ingrediente

  • 2 pastarnaci frumoși
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de parmezan
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 2 linguri. brânză de vaci
  • semințe de chimen
  • 2 linguri. faina de migdale
  • sare, piper
  • 2 linguri de ulei de cocos

Mod de preparare

Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.

Dați-le pe razatoarea cea mare.
Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.

Se amestecă totul, se adaugă faina de  migdale. 

Condimentăm: sare și piper.

Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.

Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.

Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.

Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.


Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Spalati bine dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati cuburi potrivite, ii puneti intr-o sita, ii presarati cu sare si ii lasati 30-40 de minute la scurs. Branza de vaci o faramitati cu mana,...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute mioritice

Postat de Zamfira

Ciuperci umplute mioritice

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2021, 21:08
Cred ca sunt gustoase!
la 14.03.2021, 21:41
la 14.03.2021, 22:32
la 14.03.2021, 23:00
Interesanta combinatie !!!
la 14.03.2021, 23:03

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking