Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
17 Apr 2020 | 2975 vizualizari
Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

  In caz ca nu aveti alte variante de a vopsi oua de Paste, aceasta metoda va poate scoate din impas. Poate oricine din cei dragi  sa-si puna la contributie creativitatea. O metoda de relaxare si imaginatie. Bucuria copiilor mai ales.

Ingrediente

  • 10 oua
  • Servetele de oricare aveti
  • Un albus de ou putin batut
  • Un penson mic

Mod de preparare

 

Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei.

Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie.

Puneti ouale la fiert  putina sare si la foc mediu pentru 10 minute.

Scoateti- le din apa si lasati- le sa raceasca complet.

Alegeti servetelele cu care veti lucra si indepartati stratul alb, va ramane un strat subtire si colorat.

Din cel colorat, rupeti cu mana bucati mici care sa include si modelul dorit.

Bateti cu ajutorul unei furculite bateti putin intr-o cescuta un albus de ou.

Cu ajutorul pensonului in strat subtire aplicati pe suprafata oului, apoi treceti cu pensonul deasupra servetelului incepand de la mijloc spre margine.

Astfel veti elimina cutele formate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt

Pentru prepararea cartofilor, punem untul la topit, apoi ridicam vasul de pe foc si adaugam uleiul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem mai mari. Ii lasam la scurs pe un prosop...

Citeste continuarea

Rulada cu sunca si branza de capra

Postat de mirela0911

Rulada cu sunca si branza de capra

Intr-un vas larg se cerne faina. Se pune sarea si se amesteca. Se face o gaura in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se adauga peste drojdie 1 lgt zahar si cca 100 ml lapte caldut. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2020, 13:49
la 17.04.2020, 13:56
Mă tentează ideea asta...!
la 17.04.2020, 14:03
Foarte frumoase !!! Mereu mi-am propus si eu sa fac asa ceva
la 17.04.2020, 14:27
la 17.04.2020, 14:46
Ce frumoase au ieșit!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking