Ingrediente
- 10 oua
- Servetele de oricare aveti
- Un albus de ou putin batut
- Un penson mic
Mod de preparare
Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei.
Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie.
Puneti ouale la fiert putina sare si la foc mediu pentru 10 minute.
Scoateti- le din apa si lasati- le sa raceasca complet.
Alegeti servetelele cu care veti lucra si indepartati stratul alb, va ramane un strat subtire si colorat.
Din cel colorat, rupeti cu mana bucati mici care sa include si modelul dorit.
Bateti cu ajutorul unei furculite bateti putin intr-o cescuta un albus de ou.
Cu ajutorul pensonului in strat subtire aplicati pe suprafata oului, apoi treceti cu pensonul deasupra servetelului incepand de la mijloc spre margine.
Astfel veti elimina cutele formate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|