Aperitiv ciuperci umplute

Postat de trifadalia in Aperitive / Garnituri
25 Mai 2018 | 2289 vizualizari
Aperitiv ciuperci umplute

"picnicul bucatarasilor". Eu le-am servit aceste ciuperci langa niste cartofi pe care i-am fiert pe jumatate inainte, apoi i-am prajit in baie de untura pana au devenit aurii. Aceste ciuperci se pot face si pe disc in momentul iesirii la un picnic, nu neaparat la cuptorul de aragaz.

Ingrediente

  • 15 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 3 linguri bune de branza sarata
  • patrunjel sau marar
  • 100 gr parmezan ras

Mod de preparare


Se pun ciupercile intr-o tava, in palarie punandu-se putina sare si unt pentru a se inmuia. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare in putin unt.
Se da pe razatoare branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta ( cotoarele calite daca se doreste o pasta mai fina se pot da pe masina de tocat carne, apoi sa se amesteca cu branza). Se adauga in compozitie si verdeata pe care dorim sa o punem in ele, iar cu pasta rezultata se umplu ciupercile. Se presara deasupra parmezanul si inca putin unt pe deasupra. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu ciuperci si ou posat

Postat de Bucataras

Clatite cu ciuperci si ou posat

Pentru a le putea umple, pregateste niste clatite putin mai groase, adica toarna mai mult aluat in tigaie. :)  Umplutura se pregateste foarte simplu: in tigaia incinsa pune 2 linguri de...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu ciupercute si maioneza

Postat de RODIMUR

Aperitiv clatite cu ciupercute si maioneza

Ciupercuțele se scot din cutii și se pun într-un vas cu apă rece, timp de 15 minute, după care se clătesc în mai multe ape și se scurg de apă. Se face o compoziție subțire...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2018, 13:21
Foarte bune, cu brânză și cu mărar...exact cum îmi plac mie!
la 25.05.2018, 14:03
la 29.05.2018, 15:34
Bune!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking