Ingrediente
- 200 ml lapte
- sare
- 250 g făină
- ulei
- 100 g caș sau brânză frământată( sau ambele)
- 2 ouă
- 3 linguri zahăr
- 3 linguri smântână
- 2 căni apă.
Mod de preparare
Se amestecă oul cu sarea, făina, laptele și apa.Se lasă să se odihnească o jumătate de oră.
Se pregătește umplutura: oul se amestecă cu brânza și zahărul sau cașul și zahărul sau ambele.Se adaugă 3 linguri smântână.
Se ia scrobul cu polonicul și se toarnă în tigaia încinsă unsă cu ulei și se prăjește o clătită pe o parte.Se întoarce clătita și se pune o lingură de umplutură.Se acoperă cu jumătatea cealaltă de clătită.Se prăjește o jumătatea apoi cealaltă jumătate. Se scoate pe o farfurie plată.Se repetă operațiunea până se termină clătitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu cas sau branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|