Ingrediente
- Aluat de foietaj Bella 1 pachet,
- Cârnați de bere ALDIS cca. 500 g,
- Sos de roșii cu busuioc de la Mutti cca. 100 ml,
- Oregano uscat,
- Mix de semințe SanoVita ( in, susan, dovleac) cca. 2 linguri,
- Gălbenuș de ou pentru uns.
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se taie fâșii dreptunghiulare, apoi pe diagonală, sub formă de patrulater :D
Se ung patrulaterele, cu sos de roșii, aromatizat cu busuioc, se presară oregano si așează câte un cârnat pe fiecare bucată. Se rulează strâns și se așează într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament.
Se ung cornulețele cu gălbenușul de ou, se presară mix-ul de semințe, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca 15 minute la foc mediu, cca. 180 grade C.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornulete cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|