Ingrediente
- foietaj Bella cca. 500 g,
- Pentru umplutură:
- sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
- cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
- Pentru topping:
- ouă 1 bucată,
- sare iodată,
- caşacaval ras cca. 50 g,
Mod de preparare
Foietajul se unge cu ketchup, apoi se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime.
Pe fâşiile de foietaj se aşază cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se asaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi caşcaval ras, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|