Aperitiv cornuri cu cremwursti

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2021 | 3667 vizualizari
Aperitiv cornuri cu cremwursti

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, cină, chiar și drumeţii! ;) P.S. Poze artistice n-am reușit să fac, s-au evaporat instant, până să apar eu cu camera foto :D :)))

Ingrediente

  • Aluat pentru pizza cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • Sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • Cremwurști din carne de porc cca. 8 bucăți,
  • Oregano uscat cca. 1 lingură,
  • Mozzarella rasă cca. 200 g.
  • Pentru topping:
  • Ouă 1 bucată,
  • Mix de semințe (dovleac, susan, in, floarea soarelui) cca. 50 g.

Mod de preparare

Aluatul de pizza se unge cu ketchup se presară oregano și mozzarella rasă, apoi se așează cremwurșt-ii în mod uniform pe tot blatul dreptunghiular.

Apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cremwurșt-ul (vedeti in imagini!), și se asaza în tava tapetată cu foaie de silicn sau pergament.

Se ung cu ou bătut, se presară mie de semințe (dovleac, susan, in, floarea soarelui)  apoi se pun la copt în cuptorul incins, în prealabil, ptr cca. 25 minute la 250 grade.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu cremwursti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de somon

Postat de RuxyRux

Drob de somon

Incepem cu prepararea blatului: Din ingredientele din reteta framantam aluatul, se face rapid si  se leaga usor, se infoliaza si se da la rece pana preparam umplutura. Somonul se...

Citeste continuarea

Aperitiv- Humus reteta cu tahini

Postat de AlexTeacher

Aperitiv- Humus reteta cu tahini

Humus reteta Lasa nautul peste noapte la inmuiat in apa rece. Apoi fierbe-l impreuna cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Este gata in momentul in care poti zdrobi cu usurinta boabele. Iti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2021, 20:55
Nu-s doar cu cremvusti , sunt imbunatatite
la 24.02.2021, 20:57
buneee!
la 24.02.2021, 20:59
foarte bune
la 24.02.2021, 21:02
la 24.02.2021, 21:23
Cam da Mihaela! Erau prea seci, așa simple și trebuia să le însiropez ))

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking