Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
14 Ian 2018 | 3460 vizualizari
Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Eiii, mă mai chinuie talentul câte o dată ;) Am văzut undeva un filmuleț, mi-a rămas pe retină și acummm i-a venit rândul ;)

Ingrediente

  • Tavă/forme pentru brioșe
  • Unt ptr uns formele
  • Pâine toast 12 felii în cazul nostru
  • Sos de roșii
  • Bucățele de bacon cca. 100 g
  • Ouă de găină 6 bucăți
  • Ouă de prepeliță 18 bucăți
  • Cașcaval răzuit cca. 100 g

Mod de preparare

Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așază în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă bucățelele de bacon, cașcavalul răzuit și oul/ouăle. Se pun la copt în cuptorul preîncins cca. 15 min, la 200 grade C.

Se servesc fierbinți alături de o salată de sezon.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete mic dejun, satios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv terina de branza cu masline

Postat de rocsi_1612

Aperitiv terina de branza cu masline

Gelatina o amestecati cu 4-5 linguri de apa rece si o lasati la hidratat. Ardeiul rosu, curatat de seminte, il taiati cubulete mici. Mararul verde il tocati marunt. Intr-un bol puneti branza de...

Citeste continuarea

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Postat de VanessaAli

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Curatam conopida de frunze, o rupem in buchetele si le punem la fiert in apa cu sare. Trebuie sa fiarba 10 min din momentul in care da in clocot. Turnam conopida intr-un storcator de paste si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2018, 21:11
Buuun! Cred ca era mai ok sa inmoi painea in putin lapte , ca sa nu fie prea uscata
la 14.01.2018, 21:13
la 14.01.2018, 21:13
O să încerc data viitoare Ina Nu-i idee rea Mulțumesc ptr sfat
la 14.01.2018, 21:13
Arată splendid! Cât de ușor ar fi de făcut ochiurile, tot sunt pe placul oricui...
la 14.01.2018, 21:15
Ce-mi place cum ai modelat feliile de pâine!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking