Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
14 Ian 2018 | 3456 vizualizari
Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Eiii, mă mai chinuie talentul câte o dată ;) Am văzut undeva un filmuleț, mi-a rămas pe retină și acummm i-a venit rândul ;)

Ingrediente

  • Tavă/forme pentru brioșe
  • Unt ptr uns formele
  • Pâine toast 12 felii în cazul nostru
  • Sos de roșii
  • Bucățele de bacon cca. 100 g
  • Ouă de găină 6 bucăți
  • Ouă de prepeliță 18 bucăți
  • Cașcaval răzuit cca. 100 g

Mod de preparare

Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așază în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă bucățelele de bacon, cașcavalul răzuit și oul/ouăle. Se pun la copt în cuptorul preîncins cca. 15 min, la 200 grade C.

Se servesc fierbinți alături de o salată de sezon.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete mic dejun, satios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Oua umplute pentru Halloween

Postat de Pungasa_Rogue

Oua umplute pentru Halloween

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile. Intr-un castron se prepara putina maioneza, astfel: se mixeaza doua galbenusuri fierte cu un galbenus...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu crema de branza

Postat de GeorgianaGrigorescu

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pentru inceput facem crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2018, 21:11
Buuun! Cred ca era mai ok sa inmoi painea in putin lapte , ca sa nu fie prea uscata
la 14.01.2018, 21:13
la 14.01.2018, 21:13
O să încerc data viitoare Ina Nu-i idee rea Mulțumesc ptr sfat
la 14.01.2018, 21:13
Arată splendid! Cât de ușor ar fi de făcut ochiurile, tot sunt pe placul oricui...
la 14.01.2018, 21:15
Ce-mi place cum ai modelat feliile de pâine!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking