Tarta cu branzeturi si seminte

Postat de licurici_lra in Aperitive / Garnituri
7 Dec 2015 | 2560 vizualizari
Tarta cu branzeturi si seminte

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • un ou
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza sarata
  • 250 g mozzarella
  • 150 g smantana
  • o mana de seminte mixte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana. Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.
  2. Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper. Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.
  3. Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.
  4. Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot

Postat de CulinaryRainbow

Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot

   Am pus spanacul decongelat și stors de apă într-un vas împreună cu brânzeturile, iar după ce le-am amestecat am adăugat sarea, un ou și 50 g de pesmet, apoi am...

Citeste continuarea

Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

Postat de Valclaudia

Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

Lasam aluatul foietaj la dezghetat. Preincalzim cuptorul la 175-180 grade. Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2015, 18:59
Tare buna!!
la 07.12.2015, 18:59
Yamiii, imi place
la 07.12.2015, 19:00
Buna
la 07.12.2015, 19:06
Iau iaurtul și vin la tine!)))
la 07.12.2015, 19:11
Hm....o felie va rog

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking