Aperitiv cu bacon si branza de capra

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2015 | 3153 vizualizari
Aperitiv cu bacon si branza de capra

Aperitiv: Gustari calde sau reci care sunt servite initial la masa. Acestea au si rolul de a induce pofta de mancare :))

Ingrediente

  • 1 rulou de foietaj
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • 160 g brânză de capră
  • 1 galbenus de ou
  • piper

Mod de preparare

Se-mparte aluatul foietaj în 8 fasii.

Se taie branza de capră în 8 bucați.

Impachetam fiecare bucata de branza de capră într-o felie de bacon.

Puneti-le intr-o tigaie si le reveniti 2-3 minute pe fiecare parte. Condimentati.

Eu le-am fixat cu cate o jumatate de scobitoare dar nu este nevoie.

Dispuneti bucatile de branza în centrul fiecarei fasii de aluat. Închideți bine si ungeti cu ou.

Le dam la cuptor 10-12 minute, pana cand sunt frumos rumenite.

Serviti-le calde cu o salată verde - o salata de varza pentru mine ....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Postat de ctlina

Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C. Prajiti...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

Postat de ctlina

Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

Spălați spanacul și curatati-l.  Sotați spanacul taiat în puțin ulei timp de aproximativ 10 minute. Puneti sare.  Într-o altă tigaie, rumeniti feliile de bacon. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2015, 16:38
la 28.03.2015, 16:47
la 28.03.2015, 16:47
la 28.03.2015, 17:23
Bun, bun si satios!
la 28.03.2015, 17:39
ce bun

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking