Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
9 Feb 2011 | 4600 vizualizari
Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)

imi place la nebunie sa rontai ceva !aluat crocant, nuci dar si gustul bogat cremos al branzei au facut din acest aperitiv o incantare pentru papilele mele gustative! PENTRU RETETA 400 :) si pentru voi dragi bucatarasi :)

Ingrediente

  • pt.aluat : 
  • 60 g unt
  • 1 lingura ulei 
  • 3 linguri de lapte
  • aprox.100 g faina
  • 1 galbenus de ou de gaina proaspat
  • pt.umplutura :
  • crema de branza Almette cu smanatana 2 linguri,
  • 1 lingura de unt,
  • miezul de la 4 nuci;

Mod de preparare

se face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot umple apoi neavand forme speciale am folosit cateva nuci mici intrtegi, in coaja pe care dupa ce s-au copt rulourile le-am impins usor cu degetele si le-am indepartat.

Decupam si mici floricele din aluat pe care le folosim ca capacele pentru rulourile noastre .

Umplem rulourile cu un amestec din crema de branza cu unt si miez de nuci taiat mare.

Este simplu dar delicios!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Postat de Oana

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Taie ouale pe jumatate si amesteca galbenusurile cu avocado, zeama de lamaie, sare si piper pana obtii o pasta. Adauga apoi smantana si omogenizeaza pana obtii un amestec cremos. Adauga...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, iar cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2011, 17:54
La mai multe retete ingenioase asa cum ne-ai obisnuit
la 09.02.2011, 17:58
ce frumoase sunt la mai multe
la 09.02.2011, 17:58
multumesc rocsi! tu esti prima cu urarile asa ca te servesc prima si cu un pupic!
la 09.02.2011, 17:58
comanligia multumesc frumos, cred ca am postat deodata !
la 09.02.2011, 18:01
la cat mai multe deosebite ca de obicei reteta 400????nu cred ca apuc

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking