Aperitiv cu spanac si mozzarella

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
26 Mai 2017 | 3247 vizualizari
Aperitiv cu spanac si mozzarella

Retete pentru picnic. Un aperitiv rapid, de efect si gustos.

Ingrediente

  • 1 buc aluat foietaj
  • frunze de spanac proaspete
  • mozzarella rasa
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Intindem aluatul, apoi decupam discuri. Pe fiecare disc, asezam frunze de spanac spalate si uscate. Peste spanac, presaram mozzarella rasa.

Indoim fiecare disc pe jumatate si lipim colturile. Asezam apoi in tava, discurile lipite unul langa celalalt, pana umplem toata tava.

Ungem cu ou batut partea superioara si apoi introducem tava, in cuptorul incins, pentru 25-30 de minute, pana se rumeneste frumos.

Din pacate, nu am reusit sa fac poze tuturor etapelor.

Noi am devorat-o calda, nici macar nu am taiat-o, am rupt bucatele si le-am papat rapid.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot  Express cu gatire sub presiune

Se pregateste o tava în care sa punem compozitia pentru tarta. Tava va trebui sa aiba diametrul mai mic decât al vasului Multicookerului Express cu gatire sub presiune. Pe...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branza

Aluatul: Intr-un bol, punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o adaugam peste faina. Turnam apa minerala treptat, incepem si framantam. La final,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2017, 21:56
la 26.05.2017, 22:00
Bun, bun!
la 26.05.2017, 22:33
Delicios
la 26.05.2017, 23:33
Super!
la 26.05.2017, 23:34
Vai de mine ce bunatate! 💕

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking