Ingrediente
- 4 rosii carnoase si rotunde
- 4 oua
- sare si piper dupa gust
- busuioc proaspat tocat(cateva frunze)
- cateva fire oregano prospat tocat
- cateva fire de patrunjel proaspat tocat
- 4 lingurite cascaval ras
Mod de preparare
De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija sa nu le rupem.Se condimenteaza cu sare si piper in interior dupa gust,si se lasa cu gura in jos pentru 5 minute,sa se scurga surplusul se zeama.
Se incinge cuptorul la 180gC.
Apoi in fiecare rosie se sparge cate un ou.Rosiile astfel umplute se aseaza intr-o tava de yena si se dau la cuptor pentru 15 minute,se scot si se adauga pe fiecare rosie cate o ligurita de cascaval ras si se acopera cu capacelul(puteti folosi orice fel de branza va place),se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa se topeasca cascavalul.
Se servesc cu verdeata proaspat tocata pe deasupra.Folositi orice va place,inclusiv frunze de ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din rosii pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (0)
|