Frigarui aperitiv

Postat de Adinacarla in Aperitive / Garnituri
29 Iun 2010 | 7889 vizualizari
Frigarui aperitiv

Ingrediente

  • 1 grepfuit
  • bete din bambus pentru frigarui
  • salam
  • sunca
  • castravete
  • rosii
  • cascaval
  • branza
  • masline verzi

Mod de preparare

Am taiat cubulete: salamul, sunca, cascavalul, branza, rosiile ( fara miez si seminte) castravetii.

Am intercalat bucatele pe fiecare bat. Am pus cate o maslina la fiecare capat al frigaruii, iar intre ele am asezat pe rand cate o bucata din fiecare: castraveti, rosii, salam, sunca, cascaval, branza.

La final am intepat toate betele intr-un grepfuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv foietaj cu carnaciori

Postat de ctlina

Aperitiv foietaj cu carnaciori

Intindem aluatul foietj într-un dreptunghi mare. Taiem aluatul in fasii lungi pentru a înfasura cârnaciorii (de largime mai mica decât cârnaciorii). Punem...

Citeste continuarea

Aperitive

Postat de Retetegg

Aperitive

Platou cu rosii umplute cu crema de branza : Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2010, 12:07
sant super bune si noue ne plac tare mult si afarat foarte bine si sant super gustoase,inca nu ai furcu dar revin
la 29.06.2010, 12:09
multumesc nadina...eu am ales modul asta de prezentare al aperitivului din lipsa de spatiu...un grefuit cu mai multe frigarui in el ocupa mai putin loc decat un platou plin cu toate cele puse pe frigarui...
la 29.06.2010, 12:32
gata amm revenit cu furcile sau mai bine zis cu betele
la 29.06.2010, 12:33
asa e adinacarla si eu fac intradevar si arata foarte bine si parca sant mai gustoase
la 29.06.2010, 12:36
asa-i nadina...parca ne place mai mult sa mancam un aperitiv asa prezentat

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking