Aperitiv drob de pui mozaic

Postat de vio_dreams in Aperitive / Garnituri
4 Apr 2013 | 69157 vizualizari
Aperitiv drob de pui mozaic

Acelasi drob traditional, insa in alta prezentare!

Ingrediente

  • 500 gr ficat
  • 6 oua fierte
  • 8 oua crude
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul.

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi.

Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale.

Turnam compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios. 

Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui mozaic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Shaorma cu piept de pui

Postat de simona72

Shaorma cu piept de pui

Pieptul de pui se taie in doua, apoi fiecare bucata se taie pe lungime. Ne ies 4 felii de piept de pui(una a ramas), le condimentam cu sare,piper, ulei de masline, amestec de condimente pt carne...

Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de andaoana

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2013, 14:41
imi place!
la 04.04.2013, 14:47
Interesant ...arata tare bine!
la 04.04.2013, 15:24
arata f bine si cred ca este f gustos!!
la 04.04.2013, 15:30
fain
la 04.04.2013, 15:38
Vai vaiii ce beton arata

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking