Aperitiv flori sarate sanatoase

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
21 Feb 2021 | 1612 vizualizari
Aperitiv flori sarate sanatoase

Stiu ca va era dor de ceva cu semințe 😇 asa ca v-am adus ceva bun si sanatos. 🤗 Sper sa va placa. 😊

Ingrediente

  • 1 fir praz,
  • 1 sfecla,
  • 1 cartof dulce,
  • 2 morcovi medii,
  • 1/2 fir apio,
  • o mana de rucola,
  • 250 g branza vaci,
  • 2 oua,
  • 3 linguri iaurt grecesc,
  • 3 linguri mix de semințe,
  • 1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

Punem la copt sfecla, cartoful dulce si morcovul. Cat se coc tocam marunt prazul, apio si pătrunjelul. Dupa ce se răcoresc puțin legumele coapte, le taiem cuburi si le punem in robot (sau in blender) împreună cu o parte din branza de vaci si iaurt. Amestecăm si adaugam ouale si restul de brânza de vaci. Urmează rucola, prazul si apio. La sfârșit vine rândul mixului de semințe si pătrunjelului. Potrivim gustul de sare. Obținem o compoziție cremoasă, semifluida pe care o așezăm în forme de flori de silicon (sau în orice alte forme dorim). Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru circa 20 de minute. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv flori sarate sanatoase" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Postat de gurita_ta2005

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Ouale fierte se curata de coaja, se taie in doua si se scoate cu grija galbenusurile si se pun deoparte. Intr-un robot de bucatarie se pune branza burduf taiata felii, galbenusurile, tonul...

Citeste continuarea

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de panacris

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2021, 08:39
la 21.02.2021, 09:15
Bune!
la 21.02.2021, 09:58
la 21.02.2021, 10:01
la 21.02.2021, 13:05
Bune de rontait!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking