Aperitiv flori sarate sanatoase

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
21 Feb 2021 | 1633 vizualizari
Aperitiv flori sarate sanatoase

Stiu ca va era dor de ceva cu semințe 😇 asa ca v-am adus ceva bun si sanatos. 🤗 Sper sa va placa. 😊

Ingrediente

  • 1 fir praz,
  • 1 sfecla,
  • 1 cartof dulce,
  • 2 morcovi medii,
  • 1/2 fir apio,
  • o mana de rucola,
  • 250 g branza vaci,
  • 2 oua,
  • 3 linguri iaurt grecesc,
  • 3 linguri mix de semințe,
  • 1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

Punem la copt sfecla, cartoful dulce si morcovul. Cat se coc tocam marunt prazul, apio si pătrunjelul. Dupa ce se răcoresc puțin legumele coapte, le taiem cuburi si le punem in robot (sau in blender) împreună cu o parte din branza de vaci si iaurt. Amestecăm si adaugam ouale si restul de brânza de vaci. Urmează rucola, prazul si apio. La sfârșit vine rândul mixului de semințe si pătrunjelului. Potrivim gustul de sare. Obținem o compoziție cremoasă, semifluida pe care o așezăm în forme de flori de silicon (sau în orice alte forme dorim). Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru circa 20 de minute. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv flori sarate sanatoase" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinte cu branza si marar la cuptor

Postat de Valclaudia

Placinte cu branza si marar la cuptor

Preparam mai intai umplutura: branza telemea rasa se amesteca cu smantana si branza de burduf, apoi adaugam mararul spalat si tocat. Intr-un vas incapator punem drojdia, sarea si zaharul....

Citeste continuarea

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Postat de panacris

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2021, 08:39
la 21.02.2021, 09:15
Bune!
la 21.02.2021, 09:58
la 21.02.2021, 10:01
la 21.02.2021, 13:05
Bune de rontait!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking