Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela

Postat de Reli_B in Aperitive / Garnituri
25 Feb 2018 | 2962 vizualizari
Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foetaj
  • 400 g kaizer
  • 1 ardei gras rosu mic
  • 250 g mozzarela
  • 4-5 lg sos pt pizza
  • 1 ou pt uns
  • verdeturi italienesti

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj la temperatura camerei sa se dezghete.

Kaizerul il taiem in cubulete mici si il punem intr-o tigaie sa se caleasca. Ardeiul gras il spalam si il taiem si pe acesta cubulete. Il punem peste kaizer, in tigaie si le lasam sa se caleasca impreuna. Cand s-a prajit usor kaizerul, il luam de pe foc.

Luam o foaie de foetaj si o intindem usor cu sucitorul pe masa infainata apoi o transferam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem foaia cu sosul pentru pizza si presaram o parte din kaizer pe jumatate din foaie. Nivelam apoi adaugam mozzarela data pe razatoarea cu gauri mari iar jumatatea ramasa goala o suprapunem peste cealalta jumatate. Trasam cu un cutit cateva linii deasupra.

Batem oul cu putina sare si ungem deasupra apoi presaram verdeturile italienesti.

Dam la cuptorul princalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste deasupra frumos. O scoatem din cuptor si o acoperim cu un prosop urat cateva minute. 

La fel vom proceda si cu cealalta bucata de foietaj.

Se taie in bucati potrivite si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR

Langosi cu branza de burduf si marar

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pune drojdia mărunțită, cu zahărul. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Postat de licurici_lra

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin. Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m. Se intinde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2018, 18:06
bun
la 25.02.2018, 19:26
Ce gustare buna
la 25.02.2018, 19:30
Delicios!
la 26.02.2018, 19:13
ce bunatate
la 28.02.2018, 10:08
imi lasa gura apa

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking