4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareSe amesteca ingredientele uscate intr-un bol si anume: faina, praf de copt si sarea. In alt vas se bat ouale si apoi se adauga laptele. Se amesteca cele doua compozitii si se adauga porumbul, patrunjelul si ceapa tocata marunt. Se pun la prajit cu ajutorul unei linguri, in ulei incins.Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic. Mi-au iesit 30 de gogosele. Se pot servi calde sau reci. Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gogosi cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de gurita_ta2005
Intr-un bol punem tonul scurs de uleiul din conserva, adaugam ceapa tocata marunt si porumbul scurs de zeama. Separat se bat cele 2 oua, se pun faina, apa minerala si se prepara un aluat ca cel...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|