Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj

Postat de lucy2002 in Aperitive / Garnituri
14 Feb 2020 | 5709 vizualizari
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj

Am vazut aceasta reteta pe pagina Ginei Bradea si mi-a placut foarte mult, asa ca, nu am ezitat sa o pun in practica. O reteta usoara, rapida se face cat ai bate din palme ;) merita incercata.   Multumesc Gina pentru reteta! https://pofta-buna.com/minicroissante-rapide-cu-crenvursti-in-foietaj/

Ingrediente

  • un pachet de foietaj mare
  • 100 gr cascaval sau mozzorella
  • 500 gr crenvursti porc, pasare, curcan de care va place
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Lasam aluatul la dezghetat la temperatura camerei.

Crenvurestii se taie in doua sau in trei depinde cat de mari sau mici vreti sa fie minicroissantele.

Batem oul cu sare, piper, boia si oregano. Cu acest amestec vom unge cu pensula minicroissantele.

Luam o foaie de foietaj si o intindem cu sucitorul si o taiem in doua dupa care taiem triunghiuri. Fiecare triunghi va fi crestat la jumatatea bazei, tragem putin capetele si le marim, punem cascaval ras sau mozzorella si o bucatica de crenvuresti , acoperim captele cu aluat si incepem sa rulam usor spre varful triunghiului de aluat . Procedam asa si cu celelelate bucati de aluat. Asezam minicroissantele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu amestecul de ou si condimente si introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 220grade pentru maxim 15 minute pana cand foietajul se rumeneste frumos.

Foarte bune de luat ca pachetel la scoala si la serviciu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de dovlecei la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de dovlecei la cuptor

Dovleceii se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa 15 minute deoparte. Se storc bine de apa si se pun intr-un castron impreuna cu morcovul ras,ceapa tocata marunt si usturoiul...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella

Postat de merisor67

Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella

Fierbem cartofii in coajă, în apă clocotită cu o linguriță de sare și una de zahăr brun (tips învățat de la Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani) Puțin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2020, 13:22
Ce fain arată...!
la 14.02.2020, 13:25
Multumesc Rodica! Sunt tare bune si se fac rapid !
la 14.02.2020, 13:26
la 14.02.2020, 13:29
la 14.02.2020, 13:41
Cred ca sunt un mic dejun delicios

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking