Ingrediente
- 4 ouă
- 100 grame șuncă
- 100 grame cașcaval
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare
Șunca se taie în bucățele mici, iar cașcavalul se răzuie fin.
Se bat ouăle cu sarea și piperul.
În tigaia încinsă, se toarnă ouăle bătute și se face focul mic. Cu paleta se înțeapă pe alocuri omleta, pentru a se coace bine pe toată suprafața, iar când a prins consistență, se pune cașcavalul răzuit și apoi șunca tăiată pe o jumătate din suprafața omletei. Cu paleta se aduce cealaltă jumătate peste cea garnisită cu șuncă și cașcaval și se lasă încă pe aragaz, la foc mic. Când s-a rumenit bine pe o parte, omleta se întoarce pe cealaltă față, pentru a se coace la fel.
Se servește caldă, cu o salată asortată, sau cu roșii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta portofel cu sunca si cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|