Ingrediente
- 8 oua mari
- 350 gr carne de pui
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei gras
- 2 linguri cu patrunjel tocat
- 500 gr cartofi
- ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul gras il spalam, indepartam cotorul, curatam de seminte si il taiem fasii.
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa sarata. Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa.
Intr-un bol batem spuma ouale, sare si piper (dupa gust) si patrunjelul verde tocat.
Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand aceasta s-a incins, punem putin ulei si calim cartofii impreuna cu ceapa si ardeiul gras.
Adaugam apoi carnea de pui (eu am folosit carne de pui gata preparata ) si lasam 3-4 minute.
Turnam ouale in tigaia cu cartofi si amestecam din cand incand pana ce ouale s-au intarit bine.
Presaram patrunjel verde si servim langa o salata de rosii si castraveti.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|