Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
6 Sep 2018 | 2678 vizualizari
Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii

 "Provocarea GastroArt" Iata o reteta simpla si rapida - top chrono in mai putin de 15 minut . O reteta improvizata cu produsele avute la dispozitie. https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/oua-cu-carnat-chorizo-ricotta-si-sos-de.html

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
  • 4 felii fine de carnat chorizo
  • 5-6 masline negre
  • 30 g de ricotta sarata (puteti pune telemea sarata)
  • 1 varf de paprika afumata
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatati si tocati marunt ceapa salota.

Intr-o tigaie mica sotati in uleiul cald ceapa si feliile de chorizo.

Adaugati rosia taiata bucatele, maslinele si caliti impreuna timp de 5 minute.

Puneti sare si piper.

Spargeti ouale deasupra, decorati cu branza taiata felii fine si cu paprika afumata.

Puneti tigaia la cuptorul inalzit la 180°C pozitie grill timp de 5-8 minute.

Cand albusul este legat scoateti si serviti imediat.

Serviti cu castraveti murati si paine proaspata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Drob de iepure cu mousse de conopida

Postat de simona72

Drob de iepure cu mousse de conopida

Pentru drob: se spala foarte bine organele si carnea. Se lasa sa se zvante. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se adauga organele intregi si carnea. Se pune capac pe tigaie si se lasa sa...

Citeste continuarea

Budinca de spanac cu cascaval

Postat de reisnaor_2006

Budinca de spanac cu cascaval

       Spanacul il spalam bine in mai multe ape si-l punem la fiert in apa cu sare.Cand a fiert il lasam la scurs si-l tocam marunt.Cascavalul il da-m prin razatoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2018, 21:18
Un preparat care ne face pofta...!
la 06.09.2018, 21:43
Bune!
la 06.09.2018, 22:03
la 07.09.2018, 01:37
la 07.09.2018, 08:18

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking