Ingrediente
- 2 oua
- 1 ceapa mica salota
- 1 rosie
- 1 lingura ulei
- 4 felii fine de carnat chorizo
- 5-6 masline negre
- 30 g de ricotta sarata (puteti pune telemea sarata)
- 1 varf de paprika afumata
- sare, piper
Mod de preparare
Curatati si tocati marunt ceapa salota.
Intr-o tigaie mica sotati in uleiul cald ceapa si feliile de chorizo.
Adaugati rosia taiata bucatele, maslinele si caliti impreuna timp de 5 minute.
Puneti sare si piper.
Spargeti ouale deasupra, decorati cu branza taiata felii fine si cu paprika afumata.
Puneti tigaia la cuptorul inalzit la 180°C pozitie grill timp de 5-8 minute.
Cand albusul este legat scoateti si serviti imediat.
Serviti cu castraveti murati si paine proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|