Ingrediente
- 2 ouă
- 4-6 felii de kaiser
- 2-4 felii de cașcaval
- unt, pentru uns formele de copt
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare
Se ung formele de copt cu unt, se pun pe fundul lor câte 2-3 felii de kaiser în fiecare (eu am pus câte două, pentru că formele nu sunt suficient de înalte, pentru a cuprinde toate ingredientele) și deasupra, câte o felie de cașcaval, întreagă, sau împărțită în două.
Se sparge câte un ou în fiecare formă de copt, se presară sare, piper și oregano.
Se acoperă formele, astfel umplute, cu folie de aluminiu și se dau la cuptorul preîncălzit, pentru 5-6 minute, la foc iute.
După acest interval de timp se scot formele din cuptor, se ia folia de aluminiu și apoi, cu o paletă de lemn, se desprinde preparatul, se pune pe farfurie și se servește cald, cu legume alături (roșii, felii de ardei gras...)
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua ochiuri cu cascaval si kaiser la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|