Aperitiv oua rusesti cu caviar

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
3 Feb 2020 | 3467 vizualizari
Aperitiv oua rusesti cu caviar

 Am preluat reteta inspirata de pe un site austriac https://www.sweetsandlifestyle.com/russische-eier-mit-kaviar/.  Am mai pus cate ceva si de la mine .Probabil ca mai bine le spunea oua internationale daca am tine cont de ingrediente :D .

Ingrediente

  • 10 oua gaina
  • 4 linguri de mascarpone
  • 2 linguri de iaurt grecesc
  • 1 lingura de sos Worchester
  • 1 lingura mustar frantuzesc
  • 1 lingura caviar german
  • 1 lingura otet
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Ouale se fierb tari in apa cu sare si otet.
  2. Dupa fierbere se scurge apa fierbinte si se tin in apa rece .
  3. Curatati ouale de coaja si le taiati in doua  pe lungime .
  4. Scoateti galbenusurile si le puneti vasul robotului .
  5. Adugati mascarpone , mustar ,iaurt ,sos Worchester . sare si piper .
  6. Mixati amestecul pana obtineti o pasta fina .
  7. Lasatoi amestecul cu galbenusuri la rece o ora .
  8. Umpleti jumatatile de oua cu amestecul obtinut .
  9. Daca doriti pentru o masa mai festiva folositi un pos .
  10. Decorati ouale cu bobite de caviar german si codite de ceapa verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua rusesti cu caviar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv cu dovlecel si soia

Postat de Constelatialeu

Aperitiv cu dovlecel si soia

Hidratam soia cu apa fiarta si o lasam sa se umfle.Radem morcovul,dovleceii,pe razatoarea mica.taiem ceapa marunt,la fel si frunzele de ceapa. Intr-un castron amestecam legumele,stoarcem soia...

Citeste continuarea

Cartofi si sfecla rosie gratinati

Postat de simona72

Cartofi si sfecla rosie gratinati

Sfecla rosie se spala, se usuca cu prosoape de hartie, se taie capetele, se pune in hartie de aluminiu, se face un pachetel care se da la copt la cuptorul incins la 200 grade pentru 30 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2020, 21:25
la 03.02.2020, 21:30
Chiar mă întrebam și eu de ce se numesc ”rusești”...
la 03.02.2020, 21:38
Nu va suparati aveti si-o vodka....
la 03.02.2020, 22:09
Bune!
la 03.02.2020, 22:22
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking