Aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maioneza)

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
16 Apr 2018 | 3951 vizualizari
Aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maioneza)

  Mi-a venit aceasta idee cu patul de ciuperci dorind sa mai schimb monotonia oualor umplute traditionale.  ,, Bunatati de Paste "

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 linguri otet
  • 100 gr sunca de porc
  • 1 borcan de ciuperci champignon
  • boia ardei
  • piper macinat
  • sare
  • patrunjel verde
  • Sos :
  • 1 lingura mustar cu hrean 
  • 1 lingura mustar frantuzesc boabe 
  • 4 linguri iaurt grecesc 
  • 150 ml ulei 
  • sare 

Mod de preparare

  1. Ouale se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si otet.
  2. Dupa 15-20 minute se scurg ouale de apa fierbinte si se pun in apa rece.
  3. In timpul in care fierb ouale preparati sosul prin amestecarea ingredientelor date. Uleiul se pune in fir subtire, amestecand ca la maioneza.
  4. Decojiti ouale si le taiati jumatati.
  5. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.
  6. Taiati sunca de porc cubulete marunte si o amestecati cu putin sos, boia,piper si galbenusurile zdrobite.
  7. Gustati aceasta compozitie si o sarati daca este nevoie.
  8. Se iau jumatatile de albus si se umplu cu  pasta de galbenus cu sunca.
  9. Sosul cu mustar se amesteca cu ciuperci si patrunjel verde tocat.
  10. Distribuiti sosul cu ciuperci o parte pe un platou.
  11. Asezati ouale pe patul cu ciuperci.
  12. ,,Imbracati'' totul cu restul de sos.
  13. Decorati ouale umplute cu patrunjel verde si boia.
  14. Pana la servire dati platoul la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maioneza)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sufleu de cartofi

Postat de rocsi_1612

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem. Galbenusurile le mixam cu un praf...

Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati

Postat de simona72

Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati

Ciupercile spalate, curatate si taiate in sferturi, le calim intr-o lingura de ulei de masline si o lingura de unt. Cind au inceput sa-si lase sucul, adaugam usturoiul taiat marunt, punem capacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2018, 00:22
la 17.04.2018, 00:27
Faine! Cred că mi-ar plăcea să mănânc ouă din astea...!
la 17.04.2018, 00:50
Motane
la 17.04.2018, 00:50
Rodica , te servesc cu drag
la 17.04.2018, 08:14
Privesc,imi place ce vad,merg mai departe!!! 😚🌹

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking