Ingrediente
- 200 grame de brânză de burduf
- 100 grame de unt moale
- codițe de ceapă verde
- 1 ardei gras roșu
- Pentru decor:
- măsline negre
Mod de preparare
Ardeiul gras se spală, se curăță de cotor și de semințe, după care se taie mărunt.
Se curăță cepele verzi, se spală, se zvântă și se păstrează pentru pastă doar codițele, care se taie rondele.
Brânza de burduf se mixează timp de 2-3 minute, ca să devină mai fină. Apoi se adaugă untul moale și se mai mixează încă 3-4 minute, până ce pasta se omogenizează.
Se adaugă ardeiul gras tăiat sub formă de cubulețe și rondelele din codițe de ceapă verde. Se amestecă ușor (manual, nu cu mixerul) pentru omogenizare, după care pasta poate fi deja folosită.
Este foarte bună cu pâine toast prăjită și cu felii răcoroase de roșii. Se decorează cu feliuțe de măsline negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pasta tartinabila din branza de burduf, cu ceapa verde si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|