Aperitiv placinta cu branza

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2017 | 2368 vizualizari
Aperitiv placinta cu branza

Ingrediente

  • 400 g foi de placinta
  • 400 g telemea
  • 250 g mozzarella
  • 150 g crema de branza
  • 150 g iaurt grecesc
  • 3 lg smantana groasa
  • 5 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • Pentru uns foile:
  • 200 ml ulei
  • Pentru topping:
  • 150 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 1 ou

Mod de preparare

Se marunteste telemeaua cu furculita. Se amesteca cu mozzarella rasa, crema de branza, smantana, iaurtul, 5 oua , bicarbonatul, sare si piper. Daca telemeua este prea sarata, atunci nu mai puneti sare.

Se pregateste o tava cu hartie de copt care se unge cu ulei si se pun 4 foi. Se unge ultima foaie si se pun 10 lg cu varf din compozitia de branza. Se aseaza alte 4 foi, apoi 10 lg  cu varf din amestecul de branzeturi si se repeta pana se termina foile. Pe ultimul strat, se toarna un amestec din lapte, ou, smantana.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45 minute sau pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

Postat de katty

Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 08.06.2017, 19:28
Bunăăăăăă!
la 08.06.2017, 19:43
la 09.06.2017, 08:26
Buna!
la 09.06.2017, 11:22
Multumesc!
la 09.06.2017, 13:57

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking