Aperitiv placinta cu cartofi si altele

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2018 | 3197 vizualizari
Aperitiv placinta cu cartofi si altele

Alea altele le gasiti la ingrediente......ceva de seara sa mancam si noi.....

Ingrediente

  • cca 800 g cartofi fierti in coaja
  • 200 g branza de oaie, veche, rasa pe razatoarea mare
  • 300 g piept de porc crud afumat
  • 3 cepe rosii
  • 6 oua
  • 2 linguri pline cu smatana grasa 35% grasime
  • piper
  • 20 ml ulei
  • Decor
  • cascaval
  • rosii cherry

Mod de preparare

Mai intai punem la fiert cartofii in coaja. Ii lasam sa se raceasca apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Intr-un castron punem branza rasa pe razatoarea mare, ouale si smantana, presaram piper macinat si amestecam bine. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Pieptul de porc in taiem bucatele mai mici. Asezam pe foc tigaia wok, lasam sa se incinga, punem cca 20 ml ulei apoi adaugam ceapa si pipetul de porc, calim cca 20 min. tragem tigaia de pe foc, adaugam cartofii, amestecam, la final adaugam amestecul de branza, oua si smantana. N-am folosit sare pentru ca branza de oaie veche este mai sarata. Am transferat amestecul intr-o forma rotunda de ceramica, 28 cm diametru, am ornat cu cascaval si rosii cherry, am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru cca 25-30 min....Se poate servi atat calda cat si rece.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu cartofi si altele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta de pui cu legume

Postat de cristeena20

Tarta de pui cu legume

Carnea de pui o fierbem bine si o luam de pe oase, rupand-o fasii potrivite. Supa ramasa o puteti folosi la alte mancaruri, deci este bine sa o pastrati la frigider .  Intr-o tigaie punem...

Citeste continuarea

Hummus cu dovleac copt

Postat de Ela68

Hummus cu dovleac copt

1. Coacem dovleacul la cuptor, la foc mediu pana ce intra usor furculita in el. Il lasam la racit si il curatam de coaja. Pentru a obtine 330gr de dovleac copt, am folosit 600 gr dovleac crud....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2018, 19:40
buna buna
la 05.03.2018, 19:49
Pe mine „altele” m-ar interesa, de ingrediente zic, că doar trebuie să fiu un pic diferit, nu?
la 05.03.2018, 19:50
Padre revino dupa Paste pentru ''altele.....)
la 05.03.2018, 19:58
E pe gustul nostru!
la 05.03.2018, 20:05

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking