Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2017 | 4231 vizualizari
Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci

Ingrediente

  • 2 dovlecei medii
  • 1 ceapa medie
  • 150 g ciuperci
  • 4 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita unt pentru vasul de copt

Mod de preparare

Speli dovleceii si ii tai cubulete. Ceapa si ciupercile le tai marunt, iar cascavalul il dai pe razatoare. Separat, mixezi ouale si adaugi smantana, apoi faina cernuta cu praful de copt, uleiul, sarea si piperul. Amesteci cu robotul de bucatarie, la viteza cea mai mica. Pui dovleceii, ceapa si cascavalul in bolul cu mixul de oua, adaugi patrunjelul si amesteci cu o spatula. Torni compozitia in tava unsa cu unt si o introduci in cuptorul preincalzit pentru de 45-50 de minute, la 180 grade C, pana ce placinta devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Postat de VanessaAli

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Curatam conopida de frunze, o rupem in buchetele si le punem la fiert in apa cu sare. Trebuie sa fiarba 10 min din momentul in care da in clocot. Turnam conopida intr-un storcator de paste si o...

Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Tarta cu branzeturi

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa minerala treptat, pana obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2017, 20:31
la 06.03.2017, 20:46
Buna!
la 06.03.2017, 21:24
la 06.03.2017, 23:29
la 06.03.2017, 23:56
Placee !!!!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking