Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2017 | 4247 vizualizari
Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci

Ingrediente

  • 2 dovlecei medii
  • 1 ceapa medie
  • 150 g ciuperci
  • 4 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita unt pentru vasul de copt

Mod de preparare

Speli dovleceii si ii tai cubulete. Ceapa si ciupercile le tai marunt, iar cascavalul il dai pe razatoare. Separat, mixezi ouale si adaugi smantana, apoi faina cernuta cu praful de copt, uleiul, sarea si piperul. Amesteci cu robotul de bucatarie, la viteza cea mai mica. Pui dovleceii, ceapa si cascavalul in bolul cu mixul de oua, adaugi patrunjelul si amesteci cu o spatula. Torni compozitia in tava unsa cu unt si o introduci in cuptorul preincalzit pentru de 45-50 de minute, la 180 grade C, pana ce placinta devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ruladă din carne tocată a la Panacris

Postat de panacris

Ruladă din  carne tocată a la Panacris

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic,...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu ton si masline

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu ton si masline

Mixati ouale cu sare si piper. Adaugati uleiul, iaurtul si amestecati bine. Cerneti faina, o incorporati treptat, impreuna cu praful de copt. Maslinele le taiati feliute. Tonul il maruntiti cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2017, 20:31
la 06.03.2017, 20:46
Buna!
la 06.03.2017, 21:24
la 06.03.2017, 23:29
la 06.03.2017, 23:56
Placee !!!!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking