Aperitiv placinte cu cascaval

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
2 Noi 2017 | 5801 vizualizari
Aperitiv placinte cu cascaval

Ingrediente

  • 150 g cascaval
  • 230 g faina
  • 200 g iaurt (3,5%)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Iaurtul, la temperatura camerei, se amesteca cu sarea, zaharul si bicarbonatul. Se lasa 5 minute.

Se rade cascavalul pe razatoarea mica si se amesteca cu faina si amestecul de iaurt. Va rezulta un aluat lipicios, care se framanta 3 minute. Se presara faina (pentru ca aluatul este lipicios), se intinde aluatul si se fac 9 cercuri cu ajutorul unui bol (depinde de marimea bolului).

Se prajesc in putin ulei, la foc mic (cu capac) ,iar cand scade se mai adauga. Cand se intorc, puneti din nou putin ulei. Nu trebuie mult, doar cat sa ungeti tigaia.

Eu am facut in tigaie de ceramica, astfel ca nu s-au lipit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinte cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Postat de mirela0911

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Se fierb cartofii in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Se curata de coaja si se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sare, piper,...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Speli cartofii și îi pui la fiert cu tot cu coajă, într-o oală cu apă și puțină sare. Când sunt gata,  scurgi apa, îi lași să se răcească, apoi îi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2017, 20:08
la 02.11.2017, 20:14
Bune!
la 02.11.2017, 20:25
Multumesc! Seamana la gust cu renumitii langosi.
la 02.11.2017, 21:10
Ce bune...
la 02.11.2017, 21:35
Mulțumesc!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking