Aperitiv placintele fragede cu branza

Postat de Veronica22 in Aperitive / Garnituri
4 Noi 2017 | 2540 vizualizari
Aperitiv placintele fragede cu branza

"TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite".

Ingrediente

  • 800 gr aluat foietaj
  • 400 gr branza dulce sau foarte putin sarata dar cremoasa
  • 200 gr smantana
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Aluatul pentru foietaj se intinde pe planseta presarata cu faina.
Impartim apoi foaia de aluat in trei parti si pe verticala si pe orizontala, pentru a obtine 9 patrate. Din fiecare patrat, decupam un cerc.

In fiecare cerc, punem o lingura de crema de branza si apoi adunam marginile catre mijloc si le unim. Crestam apoi placinta dinspre mijloc inspre margine, pe sase locuri. Va arata aproximativ ca o floare si rasucim pe rand fiecare fasie in aceeasi ordine, doar cat sa avem o margine taiata pe tava si una deasupra.

Ungem fiecare placinta cu ou si dam la cuptor 20 min sau pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placintele fragede cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

Postat de merisor67

Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor intr-un vas uns cu unt, asa cum am procedat eu. Se unge...

Citeste continuarea

Placinta cu urda si spanac

Postat de Irina

Placinta cu urda si spanac

Am pregatit intai foile de placinta:am asezat in tava o foaie de placinta, am uns-o cu ulei si tot asa am procedat, pana am pus cinci foi. Am pregatit compozitia pentru placinta: am amestecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2017, 04:45
Bune placintele!
la 04.11.2017, 09:05
la 04.11.2017, 22:29
Ce bine arată!
la 27.12.2021, 21:58

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking