Aperitiv rece cu labaneh

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
16 Noi 2010 | 8147 vizualizari
Aperitiv rece cu labaneh

Acest "dip" este pe baza de labaneh, un iaurt concentrat foarte popular in lumea araba. Este un mod foarte bun de a-i face pe copii sa consume vegetale.

Ingrediente

  • 5 linguri labaneh ( iaurt concentrat)
  • 5 linguri iaurt natural
  • 1/2 pachet supa Maggi de ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 4-5 castraveti
  • 1 ardei verde
  • 1 pachet chipsuri de cartofi

Mod de preparare

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa. Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung.

Se serveste sosul ( dip) astfel obtinut cu morcovii, castravetii, ardeiul sau chipsuri de cartofi. Este foarte usor de facut, aromat si aspectuos ca aperitiv rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rece cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv biscuiti cu branza si chimen

Postat de xana

Aperitiv biscuiti cu branza si chimen

Intr-un castron cernem faina cu praful de copt, bicarbonatul, sare si piper. Adaugam margarina rece taiata cubulete si incepem sa o maruntim cu degetele pana se transforma intr-o compozitie...

Citeste continuarea

Placinta cu legume mexicane si ton

Postat de merisor67

Placinta cu legume mexicane si ton

Am citit pe pachetul de pesmet ca contine si drojdie, asa ca nu am adaugat in aluat decat putin praf de copt, asa cat sa ma asigur ca se va coace. Decongelam aluatul la temperatura camerei....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2010, 22:52
Aid said! miha delicios
la 16.11.2010, 23:22
Kul a'am wa intum b'her!
la 17.11.2010, 16:15
mai nu integ nimic din comentariile voastarea-ti luat-o pe araba?
la 17.11.2010, 17:20
Draga Nadina, la urarile de sarbatori fericite eu i-am raspuns: in fiecare an sa fiti norocosi!
la 17.11.2010, 22:06
Sarbatori fericite si din partea mea!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking