Aperitiv rosii umplute cu branzica

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
3 Ian 2019 | 2834 vizualizari
Aperitiv rosii umplute cu branzica

 De vreo doua saptamani am cautat idei de aperitive tip- fingers food- adica pe care le servesti cu mana. Este mai comod si mai relaxant, mai putin formal. Am gasit oreteta de rosii umplute ce mi-a tras cu ochiul. Dupa sarbatori am avut musafiri si am gasit ocazia potrivita sa pun pe masa rosii umplute. Am mai schimbat si adaptat lista de ingrediente dupa gustul si disponibilitatea de moment.  

Ingrediente

  • 1 cutie branza pufoasa de la Delaco [140 gr ]
  • 10 rosii cherry + o rosie mai mare
  • 1 morcov
  • 1 tija telina Apio
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • piper
  • seminte de chimen negru [ negrilica ]
  • frunzulite de salata verde tip Frisby
  • Masline negre Kalamata pentru servit

Mod de preparare

  1. Rosiile se spala. Se taie un capac si se scobesc rosiile de semintele si pulpa din interior.
  2. Nu aruncati interiorul rosiei. Nimic nu se pierde, totul se transforma. Am folosit ce am scos din rosie la o ciorbita de legume.
  3. Mai trebuie sa taiati o fasie subtire la baza rosiei, astfel aceasta nu va sta bine pe platou.
  4. Rosiile se pun invers pe o farfurie sa se scurga de excesul de lichid.
  5. Curatati si spalati restul legumelor.
  6. Taiati in cubulete cat se poate de mici morcovul, telina si ardeiul.
  7. Amestecati cubuletele de legume cu crema de brana si cu piper.
  8. Umpleti rosiile cu amestecul de branza cu legume.
  9. Decorati rosiile umplute cu frunzulite verzi si cu seminte de negrilica.
  10. Alaturat la servire am pus masline de calitate, naturale, tip Kalamata.
  11. Mi-a placut acest aperitiv pentru ca este light. Mi-a placut inca contrastul dintre rosiile acrisoare, branzica usoara si legumele crocante.

                      Sa aveti pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu branzica" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor

Postat de diaconta

Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor

Am pregatit mai întâi clatitele foarte subţiri. Pentru umplutura ,am calit ceapa cu putin ulei,apoi am adaugat ciupecile.Când ciupercile s-au înmuiat am pus legumele...

Citeste continuarea

Drob de pui in aluat de foietaj

Postat de mirela0911

Drob de pui in aluat de foietaj

Pipotele si inimile se curata bine si se spala. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Ficatul se spala bine si se pune la fiert separat. Dupa ce au fiert se lasa la racit. Este de preferat ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2019, 15:51
la 03.01.2019, 15:53
Bune!
la 03.01.2019, 15:55
Ce bune sunt , un aperitiv vesel si foarte gustos . Imi place
la 03.01.2019, 15:59
Cand le-am preparat , ieri , m-am gandit la tine . Mi-am zis ca precis iti vor place )
la 03.01.2019, 16:06
Da, foarte bun aperitivul acesta...! Și eu fac adeseori pentru că-mi place gustul roșiilor cu brânză...

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking