Ingrediente
- 520g aluat foietaj proaspat (2 foi)
- 200g cascaval feliat
- 200g bacon feliat
- 50ml ketchup
- 1 galbenus pentru uns
Mod de preparare
Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul.
Se unge cu ketchup pe toata suprafata.
Se pun felii de cascaval pe toata suprafata.
Se pun deasupra felii de bacon si se ruleaza strans.
Se taie felii de aprox 4-5 cm.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade C.
Se tin in cuptor pana se rumenesc frumos. (circa 1 ora)
Se pot consuma calde sau reci.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu cascaval si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|