Uleiul l-am pus într-o cratita si am calit putin cele 5 linguri de faina.
Am pus apoi laptele amestecând cu un tel sa nu se faca cocoloase.
Am lasat sa fiarba la foc mic pâna când s-a îngrosat destul de bine.
Am adaugat sare si piper si am lasat sa se racoreasca,apoi am adaugat galbenusurile pe rând.
Albusurile le-am batut spuma tare si le-am încorporat în amestec.
Am pus compozitia în tava mare a aragazului pe hartie de copt.O întindeti cât considerati,aluatul nu curge fiind destul de consistent.
Am pus deasupra cateva frunzulite de patrunjel,puteti pune si masline sau bucatele de sunca.Va avea un aspect mai frumos.
Am pus la cuptor la 180 de grade 30 de minute.
Am scos din cuptor si am rasturnat pe un prosop umed,apoi am rulat foaia.
Cât timp s-a racit foaia,am pregatit umplutura.
Baconul l-am prajit cu putin ulei.
Branza am amestecat-o cu sare,piper si marar verde tocat.
Am desfacut rulada,am pus umplutura,am rulat la loc,am uns cu ou,am razuit cascaval si am mai pus la cuptor cât sa se rumeneasca.
Gata treaba,asteptam sa se racoreasca putin si putem servi.
S-aveţi poftă !!!