Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui

Postat de madi_marin in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2020 | 8766 vizualizari
Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui

O reţetă a aceleiaşi Reghina. Foarte uşor de pregătit, foarte gustoasă şi potrivită pentru mese festive.

Ingrediente

  • Foaia :
  • 300 g caşcaval ras mare
  • 3 ouă
  • 3 linguri smântână fermentată
  • mărar proaspăt
  • Umplutura:
  • 500 g piept de pui tocat
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se pune caşcavalul ras într-un castron, se adaugă ouăle bătute, smântâna şi mărarul proaspăt tocat şi se omogenizează bine totul.

Tava de aragaz se tapetează cu hârtie de copt şi se întinde pe ea toată compoziţie.

Se coace 13 minute la 180 grade C, caldură sus/jos fără ventilaţie.

Între timp se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se pune într-o sită ca să se scurgă surplusul de ulei.

Se amestecă cu carnea tocată şi se presară sare şi piper după gust.

După cele 13 minute de copt, se scoate tava din cuptor şi se întinde ( cu răbdare…) umplutura de carne crudă peste blat.

Se rulează destul de strâns şi cu atenţie cu ajutorul foii pe care s-a copt blatul.

Se schimba foaia de copt în aceeaşi tavă de aragaz şi se pune rulada.

Se acoperă cu folie de aluminiu sau tot cu hârtie de copt ( cum aveţi la îndemână) şi se coace tot la 180 g pentru 30 de minute, dar folia o scoatem după 25 de minute şi continuam coacerea încă 5 minute fără folie şi cu ventilaţie.

Se dă la frigider peste noapte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel. Desfacem usor ambele bucati ca sa fie mai subtirele, le batem usor cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, sa nu il rupem. Condimentam cu...

Citeste continuarea

Placinta cu carne tocata si cascaval

Postat de medioto59

Placinta cu carne tocata si cascaval

Incepem cu aluatul deoarece acesta dupa ce il pregatim trebuie sa stea la frigider timp de 30 min.,timp in care ne ocupam de umplutura. Intr-un vas punem untul moale ,taiat cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2020, 15:10
la 19.04.2020, 16:03
Excelentă! Mi-ar plăcea și mie să fac așa ceva, într-o zi...!
la 19.04.2020, 16:56
Minunat arata!
la 19.04.2020, 17:24
la 19.04.2020, 17:27
Buna!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking