Ingrediente
- 50 gr spanac
- 4 oua
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri de lapte
- 170 gr faina
- 1 plic praf de copt
- sare
- 1 cutie crema de branza/ 200 de gr
- 200 gr salam/sunca
Mod de preparare
Mixam 2-3 minute ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul si laptele si mai mixam 1 minut.
Adaugam faina si praful se copt si amestecam cu o spatula.
Spanacul il spalam si il curatam de nervura centrala. Il uscam de surplusul de apa cu servetele si il tocam grossier. Adaugam spanacul peste compozitia de oua si amestecam.
Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem compozitia cu ajutorul spatulei. Dam compozitia la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana cand incepe sa se aureasca usor pe margini.
Dupa ce scoatem rulada din cuptor o lasam la racit. Intindem crema de branza pe toata superafata ei si apoi adaugam salamul. Rulam cu ajutorul hartiei. Se lasa la frigider 20 de minute ( sau se taie imediat asa cum am facut eu). La mine s-a crapat putin rulada, insa despre gust nu va pot explica cat este de gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|