Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2019 | 2633 vizualizari
Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella

Ingrediente

  • Aluat:
  • cam 250 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 ml lapte batut
  • 1/2 lg-ta sare
  • Alte ingrediente:
  • pasta de tomate
  • oregano
  • 200 g bacon
  • 250 g mozzarella (scursa)

Mod de preparare

Baconul se taie in felii subtiri (eu asa l-am cumparat), apoi in cubulete si se prajeste in putin ulei.

Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga sarea, laptele batut si se amesteca. Va rezulta un aluat moale, putin lipicios. Se imparte in doua parti. Se va folosi multa faina cand intindeti aluatul. Pe prima parte, se pune pasta de rosii, oregano, bacon si mozzarella rasa si se ruleaza. Se taie rodele care se asaza in tava. Nu vor avea un aspect prea placut, fiind un aluat moale, dar in cuptor se vor umfla si vor arata mai bine.

La fel se procedeaza cu a doua parte de aluat.

Se coc in cuptorul preincalzit,timp de  25 minute, maxim 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu telemea de oaie

Postat de Bucataras

Placinta cu telemea de oaie

Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o...

Citeste continuarea

Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Postat de merisor67

Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2019, 19:09
Gustoase și sățioase!
la 12.01.2019, 19:10
Buuuuune 😍😍😍😍
la 12.01.2019, 19:13
Servesc si eu doua rulouri!
la 12.01.2019, 19:38
la 13.01.2019, 08:43
Mă înscriu la 2 porții

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking