Aperitiv rulouri cu crema de pate

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2018 | 3371 vizualizari
Aperitiv rulouri cu crema de pate

Bunatati de Paste Multumesc Rocsi

Ingrediente

  • Rulouri
  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 40 g unt
  • 200 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • Crema de pate
  • 1 pate de 200 g
  • 2 castraveti murati
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan

Mod de preparare

Rulourile-intr-un bol cernem faina, adaugam sarea, zaharul; amestecam, apoi facem o adancitura in mijloc, adaugam untul topit, 50 ml laptele caldut, drojdia si amestecam cu o lingura, apoi lasam la odihnit 10 min. Incepem sa adaugam laptele treptat, framantam pana ce aluatul devine omogen si elastic.

Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Intindem o bucata de aluat pe masa infainata, cu cutitul sau cu rulou zimtat taiem fasii subtiri.

Imbracam formele de rulouri si le imbracam pe fiecare cu cate o fasie de aluat.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu oul batut, presaram mac, susan.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos. Cat sunt fierbinti, le scoatem de pe forme.

Crema de pate-intr-un bol mixam untul cu pateul, adaugam castraveti tocati marunt, sare, piper dupa gust.

Dupa ce s-au racit rulourile, le umplem si le dam la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu crema de pate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen

Postat de mena29

Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen

Am scos de seara aluatul foietaj din congelator si l-am lasat sa se dezghete in frigider. 800 g de aluat insemnand doua rulouri a 400 g unul. Am desfacut pe rand cele doua rulouri de...

Citeste continuarea

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Postat de merisor67

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Spargem oul intr-un bol si adaugam pe rand toate ingredientele, mai putin faina pe care o vom pune treptat, in timp ce amestecam restul ingredientelor. Untul trebuie sa fie usor moale, pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2018, 12:12
la 03.04.2018, 12:12
Bune, rulourile aperitiv!
la 03.04.2018, 12:15
la 03.04.2018, 12:26
la 03.04.2018, 12:27
Bune si interesante!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking