Aperitiv tarta cu ciuperci, gouda si emmentaler

Postat de TAB1TA in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2019 | 2307 vizualizari
Aperitiv tarta cu ciuperci, gouda si emmentaler

Merge perfect ca aperitiv.
Usor de pregatit.

Ingrediente

aluat:
  • 100 g unt/margarina
  • 1-2 oua
  • 250 g faina
  • sare
umplutura:
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • marar
  • ierburi de provence
  • gouda
  • emmentaler

Mod de preparare

Intr-un bol se pun ingredientele pentru aluat si se amesteca bine pana se formeaza o coca destul de tare.

Se pune la frigider pentru aproximativ 30 de minute.


Intre timp pregatim umplutura.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile se taie in bucati mai mici si se pun la calit intr-o tigaie impreuna cu ceapa si putin ulei.

Spre sfarsit se adauga mararul, ierburile de provence, sarea si piperul si se mai lasa cateva minute la foc potrivit.

Aluatul se scoate din frigider. Se intinde uniform in forma pentru tarta.

Se umple cu compozitia de ciuperci dupa ce s-a racit.

Deasupra am presarat gouda si emmentaler ras.

Se da la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu ciuperci, gouda si emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute cu cascaval

Postat de MotanLaOale

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs. Palariile mari se pun intr-o tava. Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat. in fiecare...

Citeste continuarea

Clatite gratinate

Postat de Dya

Clatite gratinate

Pentru foile de caltite, mixam toate ingredientele, si apoi, din compozitia obtinuta coacem pe ambele parti fiecare foaie, in parte. Separat pregatim compozitia, amestecand toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2019, 22:04
Sună tare bine!
la 28.01.2019, 22:10
Multumesc frumos
la 28.01.2019, 22:17
buna
la 28.01.2019, 22:25
buna
la 28.01.2019, 22:31
Trebuie sa incerc si eu

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking